Táto stránka používa Cookies. S používaním Cookies môžete súhlasiť alebo si upraviť nastavenia Cookies.

viac informácií
Prijať všetky cookies Podrobné nastavenia
Prijať zvolené cookies
Tvrdá, nebo měkká? Jak kvalita vody ovlivňuje chuť kávy i životnost kávovaru

Tvrdá, nebo měkká? Jak kvalita vody ovlivňuje chuť kávy i životnost kávovaru

Voda tvoří až 98 % kávy, přesto ji často přehlížíme. Se specialistou z Verticcio jsme prozkoumali, jak kvalita vody, správná filtrace a technika od BWT ovlivňují nejen chuť kávy, ale i životnost vašeho kávovaru. Čítať viac
Blogokáve: Skutočný príbeh o Verticcio

Blogokáve: Skutočný príbeh o Verticcio

Slovenská pražiareň kávy Verticcio komplexne zastrešuje kávový segment. Prezradíme vám viac a pridáme aj reálne skúsenosti. Toto je totiž skutočný príbeh. Čítať viac
Kávičkári: Lukáš Tóth z pražiarne Verticcio: „Byť mäkký k človeku, ale tvrdý k pravidlám“

Kávičkári: Lukáš Tóth z pražiarne Verticcio: „Byť mäkký k človeku, ale tvrdý k pravidlám“

Lukáš Tóth zo žilinskej pražiarne Verticcio dostal podnikateľského ducha do vienka. Nechýbajú mu ambície a chuť púšťať sa do výziev. Čítať viac
Tento slovenský chatbot je odborník na kávu. Poradí ti tak, aby tvoje chuťové poháriky zažili orgazmus

Tento slovenský chatbot je odborník na kávu. Poradí ti tak, aby tvoje chuťové poháriky zažili orgazmus

Veľa slovenských firiem ovplyvnila pandémia natoľko, že museli počas pandémie zmeniť svoje zameranie. Jednou z nich je aj Verticcio. Čítať viac
FORBES: Z hotelov do kancelárií. Ako zmenila svoj biznis s kávou žilinská firma Verticcio?

FORBES: Z hotelov do kancelárií. Ako zmenila svoj biznis s kávou žilinská firma Verticcio?

Textilné fabriky začali vyrábať rúška, kozmetické firmy antibakteriálne mydlá a dezinfekčné prostriedky. Keď sú však vašimi zákazníkmi kaviarne či reštaurácie, ktoré sú dnes zatvorené, musíte sa obzerať po novom odbytisku. Čítať viac
Verticcio- prepojenie vášne a biznisu

Verticcio- prepojenie vášne a biznisu

O nás z magazínu Standart Čítať viac
Keď susedom voňala bielizeň po káve, pražiareň presťahovali. Ako vzniklo Verticcio?

Keď susedom voňala bielizeň po káve, pražiareň presťahovali. Ako vzniklo Verticcio?

Keď ako 23-ročný študent vysokej školy predával občerstvenie na jarmokoch, všimol si, že špajdle na cukrovej vate nie sú vyrobené na Slovensku. Rozhodol sa to zmeniť a začal ich vyrábať sám. Svoje skúsenosti neskôr zúročil v oblasti kávy. Čítať viac
Kde si zdravo a chutne zamaškrtiť, zajesť a nakúpiť? – ŽILINA

Kde si zdravo a chutne zamaškrtiť, zajesť a nakúpiť? – ŽILINA

Či už si Žilinčanka, študuješ tu, dovolenkuješ alebo je Žilina tvojou krátkou zastávkou, tipy na dobrý obed, kávičku a zdravý koláčik sa ti určite zídu! Preskúmali sme za teba, čo ponúkajú tie najobľúbenejšie žilinské podniky a obchodíky. Čítať viac
Prišli s originálnym nápadom a vytvorili niečo, čo tu ešte nebolo

Prišli s originálnym nápadom a vytvorili niečo, čo tu ešte nebolo

Ich víziou bolo priniesť niečo nové a špeciálne. Niečo, čo v Žiline doposiaľ nebolo. Svoje nápady napokon premenili na realitu a vytvorili pútavé kaviarenské koncepty, ktorými dokázali, že dnes sa káva pije inak aj v Žiline! Čítať viac
Osud ho zavial ku káve, dnes praží jednu z najlepších na Slovensku.

Osud ho zavial ku káve, dnes praží jednu z najlepších na Slovensku.

Lucia Randová pre blog Forkassion píše aj o našom pražiarovi: Čítať viac